Top Holiday Reads – Great Careers Resources

Top Holiday Reads – Great Careers Resources

August 29, 2017 0 Von admin

Εάν είστε εξοικειωμένοι με το ρητό ότι οι άνθρωποι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στον προγραμματισμό των διακοπών τους παρά για τη σταδιοδρομία τους, τότε ποιος καλύτερος τρόπος για να συνδυάσετε και τις δύο δραστηριότητες και να λάβετε μία από τις κορυφαίες συστάσεις πόρων σταδιοδρομίας στις διακοπές; Είτε αποφοιτήσατε πρόσφατα και καθυστερείτε για το τι να κάνετε στη συνέχεια, εάν οι γονείς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα συνεχίζουν να ρωτούν «τι θα κάνετε με αυτό το πτυχίο τώρα χρωστάτε όλα αυτά τα χρήματα» ή αν έχετε κολλήσει σε ένα δουλειά που δεν είναι κατάλληλη για εσάς, οι συστάσεις μας θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας σας.

Στο Warwick, η Ομάδα Καριέρας έχει καταλήξει σε μια λίστα με συστάσεις.

Τι χρώμα είναι το αλεξίπτωτό σας; Richard N. Bolles

Ένα υπέροχο βιβλίο αν δεν έχετε ιδέα πώς να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό της καριέρας σας. Ολοκληρώνοντας μια σειρά από δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τις αξίες, τα κίνητρα, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σας, είστε σε καλύτερη θέση να εξερευνήσετε πού θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερα ένα σπίτι για αυτά. Στη συνέχεια, το βιβλίο προχωρά στον τρόπο ανάπτυξης ενός δικτύου και διερευνά στρατηγικές εφαρμογής σε θέσεις εργασίας είτε αυτές διαφημίζονται είτε είναι «κρυφές».

Πώς να αποκτήσετε μια δουλειά που αγαπάτε Τζον Λις

Αυτό το βιβλίο εφαρμόζει παρόμοιες αρχές με αυτές του βιβλίου «αλεξίπτωτο», αλλά είναι γραμμένο για κοινό στο Ηνωμένο Βασίλειο και είχε εξαιρετικές πρακτικές συμβουλές σχετικά με εφαρμογές, συνεντεύξεις, τακτικές και προσεγγίσεις που πρέπει να ακολουθήσετε στην αναζήτηση εργασίας.

Ο Κώδικας Επιτυχίας John Lees

Εάν είστε εσωστρεφής και η ίδια η ιδέα της δικτύωσης σας κάνει να νιώθετε ελαφρώς ναυτία, ο Lees αναλύει σε διαχειρίσιμα βήματα πώς να προσεγγίσετε την ανάπτυξη ενός πολύτιμου δικτύου χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε σε «δικτύωση ταχύτητας επαγγελματικών καρτών». Αντί να μιλάει για τη «μάρκα» σας, ρωτά για τι θα θέλατε να σας προτείνουν οι άνθρωποι όταν δεν είστε στο δωμάτιο. Μου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα.

Ο Κώδικας Εμπιστοσύνης Η Katy Kay και η Claire Shipman

Εάν είστε γυναίκα που δεν έχει αυτοπεποίθηση, ενώ ο Κώδικας Εμπιστοσύνης δεν είναι αυστηρά ένα βιβλίο σταδιοδρομίας, διερευνά πώς μπορείτε να αναπτύξετε την αυτοπεποίθησή σας στον εργασιακό χώρο, ώστε να είστε σε καλύτερη θέση όχι μόνο για να επιβιώσετε αλλά και να ευδοκιμήσετε εκεί και (όπου είναι δυνατό να διαπραγματευτείτε τον μισθό σας) καλύτερα σε θέση να το κάνετε.

Θα μπορούσα να κάνω τα πάντα αν ήξερα τι ήταν Μπάρμπαρα Σερ

Αυτό το βιβλίο εξερευνά το να βγείτε από τη γρήγορη διαδρομή και να μπείτε στο σωστό δρόμο, να βρείτε την κατεύθυνση σας, να ξεπεράσετε προσωπικά εμπόδια και να δημιουργήσετε τη δική σας τύχη και ευκαιρίες. Είναι γραμμένο με πολύ ενθαρρυντικό ύφος και μπορεί να σας βοηθήσει να σκεφτείτε πλευρικά πώς να προσεγγίσετε τον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας σας για να βρείτε την εκπλήρωση.

Νοοτροπία Carol Dweck

Η νοοτροπία είναι αυτή τη στιγμή τάση, με πολλούς υπεύθυνους προσλήψεων να δίνουν αυξημένη έμφαση στις στάσεις και τις συμπεριφορές στο χώρο εργασίας, επομένως μια κίνηση προς μεγαλύτερη έμφαση στον τρόπο που συναντάτε και όχι στις μεταβιβάσιμες δεξιότητές σας. Το βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Carol Dweck διερευνά πώς έχετε την ικανότητα να ελέγχετε την προσέγγισή σας στον κόσμο και την απάντησή σας σε αυτό που σας ρίχνει η ζωή. Τα θέματα διερευνούν την ικανότητα, την ηγεσία, τη μάθηση, την αντιμετώπιση της αποτυχίας, την αγάπη και τις φιλίες. Η ικανότητα να είστε ανοιχτοί στη μάθηση, την αλλαγή και την ανάπτυξη αναπτύσσει την προσωπική σας ανθεκτικότητα και θα σας κάνει πιο απασχολήσιμους.

Από το μέσο όρο στο A+ Άλεξ Λίνλεϊ

Εξερευνά πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα Δυνατά σας και να εστιάσετε στην ανάπτυξη αυτών των ιδιοτήτων στις οποίες είστε καλοί και απολαμβάνετε, συνδυάζοντάς τα για να αναπτύξετε την αριστεία. Δεδομένου ότι τα Δυνατά είναι ένα καυτό θέμα, με αυξανόμενους αριθμούς μεγαλύτερων πτυχιούχων προσλήψεων που ενσωματώνουν δυνατά σημεία στις διαδικασίες πρόσληψής τους, αξίζει να κατανοήσετε ποια είναι τα δικά σας και πώς μπορείτε να τα περιγράψετε και να τα διατυπώσετε στις αιτήσεις και στη συνέντευξη.

Πώς να βρείτε Εκτελούμενη εργασία Ρομάν Κρζνάριτς

Εξερευνά πώς να βρίσκουμε ικανοποιητική εργασία που είναι της κατάλληλης θέσης για εμάς, κάνει καλή χρήση των ταλέντων μας και έχει επίσης νόημα για εμάς, ενώ εξισορροπεί τις ανάγκες και την πίεση για να κερδίσουμε χρήματα

Μιλήστε όπως ο Ted: Τα 9 μυστικά δημόσιας ομιλίας των κορυφαίων μυαλών του κόσμου Carmine Gallow

Αποδομεί τα συστατικά των επιτυχημένων ομιλιών TED, οι αρχές των οποίων μπορούν να εφαρμοστούν χρήσιμα σε οποιαδήποτε παρουσίαση που μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε, οποιασδήποτε διάρκειας – όχι μόνο τα τυπικά 18 λεπτά που πρέπει να τηρούν οι περισσότεροι παρουσιαστές όταν δίνουν Ομιλίες TED. Χρήσιμο για την προετοιμασία για παρουσιάσεις ως μέρος της διαδικασίας του κέντρου αξιολόγησης, ειδικά αν δεν έχετε πολύ χρόνο να προετοιμάσετε μια. (Τα έχω δοκιμάσει, παρεμπιπτόντως και λειτουργούν πολύ καλά).

Νέος Επιστήμονας Για φοιτητές Φυσικών Επιστημών αυτό είναι έναν ιδιαίτερα πολύτιμο πόρο. Ναι, έχει μια ενότητα σταδιοδρομίας με συμβουλές σταδιοδρομίας και λίστα θέσεων εργασίας που περιλαμβάνουν πολλές μεταδιδακτορικές ευκαιρίες, αλλά το πιο πολύτιμο πράγμα είναι να μπορείτε να έχετε μια καλή επισκόπηση των εξελίξεων σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων. Σε αυτό το ιστολόγιο μιλάμε συχνά για τη χρησιμότητα της εμπορικής ευαισθητοποίησης και μέρος αυτής της ευαισθητοποίησης είναι να μπορούμε να προβλέψουμε ποιο θα είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα! Να είναι αυτό drones απινιδωτών , νέα υλικά από βακτήρια ή κινητήρες πυραύλων που αναπνέουν αέρα. Ως επαγγελματίες σταδιοδρομίας, είμαστε συνήθως πολύ καλοί στο να βοηθάμε τους φοιτητές να αντιμετωπίσουν την αγορά εργασίας των μεταπτυχιακών σπουδών εδώ και τώρα, αλλά το να καταλάβουμε τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον μπορεί να είναι πιο δύσκολο και οτιδήποτε μπορούν να κάνουν οι φοιτητές για να λάβουν γνώσεις για αυτό πρέπει να είναι πολύτιμο!

Ανεμόμυλοι

Μια πολύ πρακτική εργαλειοθήκη που αναλύει τον προγραμματισμό σταδιοδρομίας και τις εφαρμογές. Το Job είναι ένα φανταστικό εργαλείο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να σκεφτούν τα κίνητρά τους και τα αποδεικτικά στοιχεία για την υποβολή αίτησης. Η σκέψη για τις δεξιότητες που έχετε χρησιμοποιήσει και τα αποδεικτικά στοιχεία σας σας βοηθά να σκεφτείτε τι έχετε και να σκεφτείτε τις δεξιότητες που θα θέλατε να αναπτύξετε. Σας βοηθά να ταιριάξετε με τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να κάνετε έναν συγκεκριμένο ρόλο και να εξετάσετε τις δυνατότητές σας, καθώς αυτό θα σας μεταφέρει από το πτυχίο μέχρι την ανώτερη διοίκηση και θα αντιμετωπίσετε την αλλαγή και τη μεταμόρφωση

Επιτυχία στη συνέντευξη εργασίας – Γίνετε ο προπονητής του εαυτού σας Τζένι Ρότζερς

Η Τζένι Ρότζερς υπήρξε εκτελεστικός προπονητής για πολλά χρόνια καθώς και καταξιωμένος συγγραφέας. Αυτό το βιβλίο ακολουθεί μια προσγειωμένη προσέγγιση, ενθαρρύνοντάς σας να εξερευνήσετε αν θέλετε πραγματικά τη δουλειά για την οποία κάνετε αίτηση και παρέχοντας σοφία και καθοδήγηση σχετικά με το πώς να προετοιμαστείτε για συνεντεύξεις και να παρέχετε συναρπαστικές απαντήσεις Ν.ΣΙ. Αρκετά από αυτά τα βιβλία μπορούν να ληφθούν ή να αγοραστούν από δεύτερο χέρι.