5 εύκολοι τρόποι για να υποστηρίξετε την υγεία του εντέρου σας

5 εύκολοι τρόποι για να υποστηρίξετε την υγεία του εντέρου σας

Oktober 30, 2022 0 Von admin

5 εύκολοι και απλοί τρόποι για να υποστηρίξετε την υγεία του εντέρου σας που μπορείτε να αρχίσετε να εφαρμόζετε αμέσως για βελτιωμένη υγεία.

Αυτή η ανάρτηση χρηματοδοτείται από το Seed + Περιέχει συνδέσμους συνεργατών

Σημασία της υγείας του εντέρου

Το έντερο σας είναι η δύναμη πολλών λειτουργιών του σώματός σας. Ένα υγιές έντερο υποστηρίζει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, την υγεία της καρδιάς σας, την υγεία του εγκεφάλου σας, μια βελτιωμένη διάθεση, τη βελτιωμένη υγεία των μαλλιών/δέρματος/νυχιών σας, τη σωστή πέψη, τις κινήσεις του εντέρου και πολλά άλλα.

Μια ανισορροπία στην υγεία του εντέρου σας μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, φλεγμονή, αϋπνία, προβλήματα ψυχικής υγείας (κατάθλιψη, άγχος), αέρια / φούσκωμα και πονοκεφάλους / ημικρανίες για να αναφέρουμε μερικά.

Ακολουθούν 5 εύκολα βήματα που μπορείτε εύκολα να αρχίσετε να εφαρμόζετε και τα οποία θα έχουν μεγάλα οφέλη στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

5 εύκολοι τρόποι για να υποστηρίξετε την υγεία του εντέρου σας

 1. Φάτε μια ποικιλία φυτών. Υπάρχουν τόνοι καλών βακτηρίων στο έντερο σας. Περισσότερα βακτήρια από όσα υπάρχουν στο σώμα σας. Όλα αυτά τα βακτήρια τρέφονται με διαφορετικές φυτικές βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες. Τρώτε μια μεγάλη ποικιλία φυτών. Δοκιμάστε και φάτε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Στόχος μου είναι να τρώω τουλάχιστον 5 διαφορετικά φυτά την ημέρα.
 2. Μασήστε την τροφή σας. Πολύ. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν να μην το μυαλό σας, αλλά είναι σημαντικό να μασάτε πραγματικά την τροφή σας σε πολτό. Η πέψη σας ξεκινά από το στόμα σας. Όσο περισσότερο μασάτε την τροφή σας, τόσο πιο εύκολα διασπάται στο στομάχι σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα σκούρα φυλλώδη πράσινα (λάχανο, σπανάκι), το κρέας και τους σκληρούς ξηρούς καρπούς. Αυτό θα διευκολύνει επίσης τα βακτήρια στο έντερό σας να τρέφονται με τα τρόφιμα που τρώτε.
 3. Πάρτε συμπληρώματα. Για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε τη σωστή ποσότητα πρεβιοτικών και προβιοτικών, συνιστώ ανεπιφύλακτα τη λήψη Σπόρος (κωδικός TASTESLOVELY για έκπτωση 15%). Ο σπόρος είναι ένα καθημερινό συνβιοτικό (πρεβιοτικό + προβιοτικό). Είναι το μόνο προβιοτικό στην αγορά που έχει 100% ικανότητα επιβίωσης στο παχύ έντερο σας, επιζώντας από τα άλατα και τα οξέα του στομάχου σας χάρη στην τεχνολογία της εσωτερικής κάψουλάς του. Αυτό διασφαλίζει τα 24 στελέχη κλινικά και επιστημονικά-Τα μελετημένα βακτήρια φτάνουν μέχρι το παχύ έντερο. Κανένα άλλο προβιοτικό στην αγορά δεν το κάνει αυτό, επομένως δεν θα επιτύχετε τα μέγιστα οφέλη.
 4. Αποφύγετε τα τρόφιμα που διαταράσσουν το έντερο. Υπάρχουν πολλά τρόφιμα στην Καθιερωμένη Αμερικανική Διατροφή που θεωρούνται Διαταράκτες του Εντέρου. Αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα, την υπερβολική καφεΐνη, τα τρόφιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες, τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, τη σόδα και οποιαδήποτε τρόφιμα μαγειρεμένα σε φλεγμονώδη έλαια (σπορέλαια, φυτικά έλαια).
 5. Μείνετε ενυδατωμένοι. Με την περισσότερη ενυδάτωση, ξεπλένετε τα κακά βακτήρια στο σύστημά σας, ενώ ταυτόχρονα αφήνετε τα καλά βακτήρια να αναπτυχθούν.

Ένα μπόνους που είναι κάτι σημαντικό να σκεφτείτε είναι να αποφύγετε τα αντιβιοτικά αν μπορείτε. Τα αντιβιοτικά μπορούν να εξαλείψουν τόσο καλά όσο και κακά βακτήρια στο σύστημά σας. Αποφύγετε τα για ασθένειες που δεν το απαιτούν (κοινό κρυολόγημα, πονόλαιμος κ.λπ.).

Εάν χρειάζεται να πάρετε αντιβιοτικά, φροντίστε να τα παρακολουθήσετε με ένα υψηλής ποιότητας προβιοτικό όπως Σπόρος (κωδικός TASTESLOVELY για έκπτωση 15%)

Φροντίστε το έντερο σας

Προσαρμόζοντας αυτά τα 5 απλά βήματα, θα αρχίσετε αβίαστα να υποστηρίζετε την υγεία του εντέρου σας και θα αρχίσετε να παρατηρείτε βελτιώσεις μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Φροντίζοντας το έντερο σας μπορεί να αντιμετωπίσετε:

 • περισσότερη ενέργεια
 • βαθύτερος/πιο ξεκούραστος ύπνος
 • βελτιωμένες κινήσεις του εντέρου
 • πιο υγιή μαλλιά/δέρμα/νύχια
 • βελτιωμένη διάθεση, λιγότερη ομίχλη του εγκεφάλου
 • μείωση των αερίων/φούσκωμα/φλεγμονή

Όλα αυτά μαζί με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, του πεπτικού συστήματος, του νευρικού συστήματος και της ψυχικής σας υγείας.

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών και είναι σε συνεργασία με τη Seed.