Τι έφαγα τον Ιούλιο

Τι έφαγα τον Ιούλιο

Oktober 31, 2022 0 Von admin

Τι έφαγα τον Ιούλιο του 2021! Ένα οπτικό περιοδικό τροφίμων με φωτογραφίες και συνδέσμους για συνταγές για όλα όσα έφαγα. Διασκεδαστική ματιά στο τι τρώω καθημερινά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου για απώλεια βάρους!

Εάν είστε νέος, εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες ερωτήσεις μου σε αυτές τις αναρτήσεις και την προσέγγισή μου στο φαγητό:

  • Εάν υπάρχουν σύνδεσμοι για μια συγκεκριμένη συνταγή, θα είναι κάτω από την εικόνα. Ορισμένα από αυτά δεν θα έχουν συνδέσμους επειδή μπορεί να είναι ένα γρήγορο γεύμα που κάνω ό,τι μπορώ για να εξηγήσω στην εικόνα, μια συνταγή που δοκιμάζω και δεν υπάρχει ακόμα στο ιστολόγιο ή σε πακέτο.
  • Τρώω αυτό που αναφέρω ως «θρεπμένο κετο», το οποίο είναι πλούσιο σε λιπαρά, μέτρια πρωτεΐνη, χαμηλούς υδατάνθρακες με μεγάλη έμφαση στα βιολογικά συστατικά, τόνους και τόνους λαχανικών και κρέατα που εκτρέφονται από βοσκοτόπια. Πολλά από τα γεύματα είναι επίσης φιλικά προς το Whole30.
  • Εδώ είναι οι μακροοικονομικοί στόχοι που πρέπει να πετύχω. Δεν παρακολουθώ καθόλου τις θερμίδες, αλλά κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχω τους μακροοικονομικούς μου στόχους. Η πολύ προσεκτική παρακολούθηση των αριθμών κάνει το keto να αισθάνεται «αυστηρό»
  • Μοιράζομαι τα πάντα για το ταξίδι καθαρής διατροφής και απώλειας βάρους! Απαντά σε όλες τις κορυφαίες ερωτήσεις που μου κάνουν για το πώς να χάσω βάρος τρώγοντας καθαρό κετο!
  • Ο στόχος μου να πίνω νερό την ημέρα είναι 64 ουγγιές.

Τι έφαγα τον Ιούλιο

31 Ιουλίου

30 Ιουλίου

29 Ιουλίου

28 Ιουλίου

27 Ιουλίου

  • Φυσικές καρδιές ουρανού από ρύζι φοίνικα (κωδικός TASTESLOVELY για έκπτωση 15%)
  • Μπελκάμπο (κωδικός TASTESLOVELY20 με έκπτωση 20%)
  • Μαγικό κουτάλι (κωδικός TASTESLOVELY με έκπτωση 5 $)

26 Ιουλίου

25 Ιουλίου

24 Ιουλίου

23 Ιουλίου

22 Ιουλίου

21 Ιουλίου

20 Ιουλίου

19 Ιουλίου

18 Ιουλίου

17 Ιουλίου

16 Ιουλίου

15 Ιουλίου

14 Ιουλίου

13 Ιουλίου

12 Ιουλίου

11 Ιουλίου

10 Ιουλίου

9 Ιουλίου

8 Ιουλίου

7 Ιουλίου

6 Ιουλίου

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, ευχαριστώ για την αγάπη!