Προβολές εορταστικού φωτός |  Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Προβολές εορταστικού φωτός | Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Januar 24, 2023 0 Von admin

Ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα που πρέπει να κάνουμε ως οικογένεια κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι να δούμε τα Holiday Light Displays στο Ώστιν! Ακολουθεί ο οδηγός μας για το πού μπορείτε να δείτε τις καλύτερες οθόνες εορταστικού φωτός στο Ώστιν, Τέξας και τη γύρω περιοχή:

Holiday-Lights-Austin--2

Φέρτε τις οθόνες Holiday Light!! Ακολουθεί η λίστα σας με τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Εορταστικές Φωτεινές Εκθέσεις στο Ώστιν και το Κεντρικό Τέξας για φέτος:

Προβολές εορταστικού φωτός στο Ώστιν

Austin Trail of Lights: Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το Trail of Lights στο Zilker Park κάθε χρόνο. Από τις 10 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 23, οι επισκέπτες καλούνται να περπατήσουν το μονοπάτι που αρχίζει στις 7 μ.μ. και διαρκεί μέχρι τις 22:00. Επίσης, το Zilker Tree φλέγεται κάθε βράδυ από τις 25 Νοεμβρίου. (δωρεάν) Εδώ είναι 10 πράγματα που πρέπει να δείτε στο Trail of Lights φέτος!
2100 Barton Trail Road, Όστιν, Τέξας

Lakeway Trail of Lights: Από τις 6 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου, το City of Lakeway σας προσκαλεί στο ετήσιο Trail of Lights από τις 6:30 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα. (Ελεύθερος)
105 Cross Creek, Lakeway, TX 78734

Ο καφές του Μότσαρτ: Στην κορυφή της ώρας κάθε βράδυ, ο Μότσαρτ εμφανίζει εκπομπές Χριστουγεννιάτικων Φώτων που ξεκινούν στις 6 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα. (απαιτούνται κρατήσεις) 3825 Lake Austin Blvd. Austin, TX 78703

Τέξας Καπιτώλιο Δέντρο: Σόου Μουσική & Φως κάθε μισή ώρα με ντόπιους μουσικούς από τώρα έως τις 6 Ιανουαρίου. (δωρεάν)
11th and Congress Avenue

Bastrop River of Lights: Αυτό το δωρεάν μονοπάτι πεζοπορίας μισού μιλίου βρίσκεται στο Fisherman’s Park και φωτίζεται κάθε βράδυ από τις 18:00 έως τις 21:00 από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου. (δωρεάν)
Fisherman’s Park, 1200 Willow St.

Βούδα Trail of Lights: Αυτό το μονοπάτι με τα φώτα είναι ανοιχτό στις 6-8 και 14-16 και 21-23 Δεκεμβρίου από τις 6 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. κάθε βράδυ. Δωρεάν χώρος στάθμευσης και υπηρεσία μεταφοράς στο Cabela’s. (Ελεύθερος)
Ιστορικό Stagecoach Park, Βούδα, Τέξας

Lights of Tejas: Αυτή η εκπληκτική οθόνη διαθέτει πολλά μονοπάτια με φως για περπάτημα, μια παράσταση φωτός εσωτερικού χώρου με αφήγηση της Χριστουγεννιάτικης ιστορίας από πολυμέσα, αναψυκτικά και πολλά άλλα. Τα φώτα είναι τα Σαββατοκύριακα 24 Νοεμβρίου – 29 Δεκεμβρίου (7$+)
Camp Tejas, 1038 PR 2191, Giddings, TX

Ράντσο του Άγιου Βασίλη: Το Χριστουγεννιάτικο Light Park με αυτοκίνητο βρίσκεται μόλις 30 λεπτά νότια του Ώστιν στον I-35. Με πάνω από 1 εκατομμύριο φώτα και 100 οθόνες και κινούμενα σχέδια, η διαδρομή ενός μιλίου στο πάρκο φαίνεται από την άνεση του οχήματός σας. Καθημερινά 6 μ.μ. – 22.00 (11 μ.μ. Παρασκευή και Σάββατο) έως 2 Ιανουαρίου (24 $ ανά αυτοκίνητο)
New Braunfles, Τέξας

Hill Country Regional Christmas Lighting Trail: Σε αυτό το γνωστό μονοπάτι Holiday Lights συμμετέχουν κοινότητες Nine Hill Country. Από το Marble Falls Christmas Walkway of Lights στο Johnson City Lights Spectacularμπορείτε να ξεκινήσετε και να σταματήσετε όπου θέλετε!

Προβολές εορταστικού φωτός στο Ώστιν – Οικιακές οθόνες

Οικογενειακά Χριστούγεννα Harlien: 40.000 συγχρονισμένα φώτα ανάβουν κάθε απόγευμα, αυτή η οικογένεια δέχεται δωρεές για το Ίδρυμα Make a Wish. Τα φώτα ανάβουν 6 – 10 μ.μ. τις καθημερινές και 6 – 11 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα. 400 Smooth Cove Georgetown, Τέξας 78628

Spindler Family Christmas Light Show: Η οικογένεια Spindler βρίσκεται στο Georgetown και φέρνει ένα ολοκαίνουργιο σόου για εμάς φέτος. Δέχονται παιχνίδια χωρίς συσκευασία για τον Brown Santa. Λειτουργεί καθημερινά έως τις 3 Ιανουαρίου από τις 6 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.
2441 Candle Ridge Trail, Georgetown, TX 78626

Toungate Klub Kringle: Η Οικογένεια Toungate έχει πάνω από 25.000 Κόκκινα, Λευκά και Μπλε φώτα που αστράφτουν σε πάνω από 14 διαφορετικά τραγούδια – συμπεριλαμβανομένου ενός για τους στρατιώτες! Διαθέτουν επίσης ένα δέντρο 18 ποδιών που φωτίζει τη μουσική.
2305 Arroyo Grande, Leander, TX

Οικογενειακά Χριστούγεννα της Ρόδου: Αυτό το σπίτι εμφανίστηκε στο Great Christmas Light Fight του ABC, οπότε αναμένουμε μεγάλα πράγματα να έρθουν φέτος! Μαζεύουν κονσέρβες για μια τοπική τράπεζα τροφίμων. Ελέγξτε τη σελίδα τους στο Facebook παρακάτω για λεπτομέρειες.
2410 Sharon Drive Cedar Park, Τέξας

Είπε το Δικαστήριο: Αυτό το αδιέξοδο ανάβει κάθε βράδυ και είναι μια συλλογή για δωρεές μετρητών και παιχνιδιών για τον Brown Santa.
Chinati Ct, Cedar Park, TX 78613

Χριστουγεννιάτικη οθόνη Shady Oak: Μια άλλη καταπληκτική οικιακή οθόνη φωτός που λειτουργεί τώρα κάθε βράδυ.
107 Shady Oak Drive Τζορτζτάουν, Τέξας

Dickens the ReinDog Wonderland Μια νέα οικιακή οθόνη φωτός που λειτουργεί τώρα κάθε βράδυ. 30 Meandering Way Round Rock, Τέξας

Elfvis & The Kringles: ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 2019 Μία από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Home Holiday Light Display που έχω δει ποτέ, αυτή η οικογένεια διαθέτει κινούμενους χαρακτήρες και φωτεινές οθόνες – και έναν νέο φίλο φέτος, τον Olaf! Καθημερινά 6-9 μ.μ. (δωρεάν)

Μπά!! Τώρα το πραγματικό ερώτημα είναι, Υπάρχουν αρκετές μέρες τον Δεκέμβριο για να τις δείτε όλες;;;

Εάν έχετε κάποια Holiday Light Displays να προσθέσετε στη λίστα μας, μη διστάσετε να τα αφήσετε στα σχόλια ή να μου στείλετε email.

Τα καλύτερα Holiday Lights Austin, TX

Μην χάσετε αυτά τα υπέροχα άρθρα για περισσότερη Διασκέδαση διακοπών στο Ώστιν!

28 γιορτές στο Ώστιν
10 πράγματα που πρέπει να δείτε στο Austin’s Trail of Lights φέτος
5 Συμβουλές για το Austin’s Trail of Lights

Προβολές εορταστικού φωτός στο Ώστιν
ΖΑΧ Theatre’s A Christmas Carol
Πού να βρείτε ένα ζωντανό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Ώστιν
Δέντρο διακοπών Zilker
A Christmas Carol: Classic Radiocast
Πού να βρείτε τον Άγιο Βασίλη στο Ώστιν