Πήρα το Seed Synbiotic για 6 μήνες – Η ειλικρινής μου κριτική

Πήρα το Seed Synbiotic για 6 μήνες – Η ειλικρινής μου κριτική

Oktober 30, 2022 0 Von admin

Έχω πάρει Σπόρος DS-01 καθημερινά συνβιοτικό (πρεβιοτικό + προβιοτικό) για 6 μήνες για να υποστηρίξω την υγεία του εντέρου μου. Εδώ είναι η ειλικρινής κριτική μου, τα αποτελέσματα που έχω παρατηρήσει και αν αξίζει την επένδυση. Διαβάστε για να μάθετε!

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών

Σημασία της υγείας του εντέρου

Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε την υγεία του εντέρου σας. Μαζί με την πέψη, το ανοσοποιητικό σας σύστημα ζει στο έντερό σας, το έντερο σας βοηθά στη ρύθμιση της υγείας της καρδιάς, των μαλλιών/δέρματος/νυχιών, των κινήσεων του εντέρου και πολλά άλλα.

Για τη βέλτιστη υγεία του εντέρου, είναι σημαντικό να τρώτε μια ποικιλία φυτών και κρέας υψηλής ποιότητας μαζί με τη λήψη ενός προβιοτικού, το οποίο είναι γεμάτο με τα καλά βακτήρια που τροφοδοτούν το έντερο σας.

Είχα πάρει προβιοτικά στο παρελθόν, αλλά δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά. Μέχρι που ανακάλυψα Σπόρος.

Τι κάνει το σπόρο διαφορετικό

Σπόρος είναι το μόνο συνβιοτικό (προβιοτικό + πρεβιοτικό) που έχει 100% βιωσιμότητα για να επιβιώσει στην πέψη. Ο σπόρος έχει μια εξωτερική κάψουλα από ρόδι (πρεβιοτικό) που θα διαλυθεί στο στομάχι σας. Αυτό που κάνει το Seed διαφορετικό είναι η εσωτερική κάψουλα, που θα επιβιώσει πέρα ​​από το στομαχικό οξύ, τα χολικά άλατα και τα πεπτικά ένζυμα και θα φτάσει μέχρι το παχύ έντερο για να παραδώσει τα 24 στελέχη βακτηρίων.

Κανένα άλλο προβιοτικό ή συσκευασμένο με προβιοτικά τρόφιμα όπως το γιαούρτι, το kimchi, το ξινολάχανο, δεν πρόκειται να φτάσει μέχρι το παχύ έντερο, έτσι δεν θα επιτύχετε τα μέγιστα οφέλη. Γνωρίζοντας αυτό, η αγορά οποιουδήποτε άλλου προβιοτικού μοιάζει με σπατάλη χρημάτων.

χέρια που κρατούν το μπουκάλι Seed synbiotic και 2 κάψουλες σπόρων

Έχω πάρει σπόρους για 6 μήνες, εδώ είναι τι έχω παρατηρήσει

Μπορώ προσωπικά να βεβαιώσω ότι το Seed είναι πιο αποτελεσματικό από οποιοδήποτε άλλο προβιοτικό που έχω πάρει στο παρελθόν. Παρατήρησα μια διαφορά μέσα ημέρες της μεταγωγής.

Όπως προτείνει ο Seed, ξεκίνησα με μόλις 1 κάψουλα την ημέρα ενώ το σώμα μου εγκλιματίστηκε. Την 2η μέρα έκανα πολλαπλές κενώσεις σε μια μέρα. Την 3η και την 4η ημέρα ο αριθμός των κενώσεων μειώθηκε και παρατήρησα επίσης ότι είχα λιγότερο φούσκωμα και το στομάχι μου φαινόταν πιο επίπεδο.

Άρχισα να παίρνω 2 κάψουλες την ημέρα την 5η ημέρα και το σώμα μου το χειρίστηκε μια χαρά.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες παρατήρησα ότι το δέρμα μου φαινόταν πιο λαμπερό και παρατήρησα μια σημαντική αύξηση της ενέργειάς μου (που λέει πολλά αφού έχω 3 αγόρια κάτω των 6 ετών και θα πάρω όλη την επιπλέον ενέργεια που μπορώ να πάρω!)

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη που έχω απολαύσει είναι ότι μπορώ να αφομοιώσω τα γαλακτοκομικά χωρίς επώδυνα αέρια ή φούσκωμα την επόμενη μέρα. Αισθάνομαι ότι ο Seed ήταν σε θέση να υποστηρίξει και να καλύψει τυχόν κενά που μου έλειπαν στο μικροβίωμα μου, που με έκαναν να αφομοιώσω τα γαλακτοκομικά και να με προβληματίσει. Το παρατήρησα περίπου 2 μήνες μετά τη λήψη του Seed, και αυτό από μόνο του το έκανε να νιώθω ότι αξίζει τον κόπο για μένα.

Τελική ετυμηγορία

Για μένα, είναι τόσο αδύνατο να κολλήσω Σπόρος. Δεν μπορώ να το προτείνω αρκετά, και ακούω από πολλούς από εσάς σε καθημερινή βάση ότι είστε τόσο ευγνώμονες για τα οφέλη που βιώνετε από το Seed επίσης.

Αξίζει 100% τα χρήματα για μένα. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, ο Seed μου έδωσε τον κωδικό TASTESLOVELY για να λάβετε έκπτωση 15% στην παραγγελία σας σε Seed!

Συχνές ερωτήσεις

Σπόρος έχει μια εξαιρετικά χρήσιμη ενότητα FAQ στον ιστότοπό τουςαλλά εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες ερωτήσεις που μου κάνουν πάντα κάθε φορά που μοιράζομαι την εμπειρία μου με το Seed στο δικό μου Ίνσταγκραμ Ιστορίες:

Ερ. Αξίζει τα λεφτά του;
Α. Για μένα, ναι ναι ναι! Ειδικά δεδομένου ότι ο σπόρος είναι το μόνο προβιοτικό που θα επιβιώσει από την πέψη και θα φτάσει στο παχύ έντερο. Εάν πρόκειται να ξοδέψετε καθόλου χρήματα σε ένα προβιοτικό, ξοδέψτε τα σε ένα που θα φτάσει μέχρι το παχύ έντερο και θα σας προσφέρει τα μέγιστα οφέλη.

Ε. Μπορώ να πάρω το Seed κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού;
Α. Ναι! Είναι πάντα καλύτερο να ελέγχετε με το γιατρό σας, αλλά αυτή τη στιγμή θηλάζω και παίρνω Seed.

Ε. Το παίρνετε με άδειο στομάχι;
Α. Ναι! Είμαι εξαιρετικά ευαίσθητος στις βιταμίνες και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα και ναυτία όταν παίρνω το Seed με άδειο στομάχι. Μου αρέσει να το παίρνω με άδειο στομάχι μιας και αυτό προτείνει ο Seed. Εάν αισθανθείτε ναυτία με άδειο στομάχι, ακούστε το σώμα σας και πάρτε το με το φαγητό.

Ε. Τι θα συμβεί αν ξέχασα να πάρω τον Σπόρο μου πριν φάω;
Α. Το έχω κάνει στο παρελθόν και έφαγα πρωινό πριν πάρω το Seed. Κανένα πρόβλημα! Απλώς τα παίρνω όταν το θυμάμαι, ακόμα κι αν έχω ήδη φάει. Το σώμα μου εξακολουθεί να λαμβάνει τα κρίσιμα βακτήρια.

Ε. Πόσο κοντά πρέπει να μείνω στην τουαλέτα τις πρώτες μέρες που παίρνω το Seed;
Α. Αυτό θα διαφέρει για τον καθένα ανάλογα με την αρχική υγεία του εντέρου σας. Για μένα προσωπικά, χαίρομαι που ήμουν σπίτι και κοντά σε ένα μπάνιο για τη 2η και την 3η ημέρα του Seed. Δεν ήταν ποτέ «έκτακτη ανάγκη» το τρέξιμο στο μπάνιο (εικόνα τη σκηνή από το Dumb and Dumber, χα!), αλλά υπήρξαν αρκετές επισκέψεις εκείνες τις πρώτες μέρες.

Δεν ήταν κάτι που θα περιέγραφα ως «εκρηκτικό». Οι πολλαπλές κενώσεις εκείνες τις πρώτες μέρες ήταν σίγουρα οποιαδήποτε παρατεταμένη τροφή που υπήρχε στο έντερο μου και χρειαζόταν καθαρισμό.

Τώρα, μετά από 6 μήνες, έχω αυτό που περιγράφω ως 2-3 «εποικοδομητικές» κενώσεις ανάλογες με την ποσότητα του φαγητού που τρώω. Δεν υπάρχει ποτέ καταπόνηση ή κράμπες ή ενόχληση. Είναι στερεά και απελευθερώνονται αβίαστα. Νιώθω ότι ό,τι τρώω τροφοδοτεί το σώμα μου και το σώμα μου απορρίπτει εξ ολοκλήρου όλα τα απόβλητα.

Ερ. Δίνετε σπόρους στα παιδιά σας;
Α. Δεν το κάνω! Ο μεγαλύτερος μου είναι 6 ετών και ακόμα δεν είναι καλός στο να καταπίνω χάπια. Ελπίζω ότι ο Seed θα κυκλοφορήσει σύντομα με μια επιλογή για παιδιά!

Ε. Παίρνετε το Seed ταυτόχρονα με τις βιταμίνες σας;
Α. Ναι! Δέχομαι. Παίρνω την πολυβιταμίνη και το Seed το πρωί ταυτόχρονα. Κανένα πρόβλημα με τη λήψη με άλλες βιταμίνες.

Ε. Χρειάζεται να βάλετε το Seed στο ψυγείο;
Α. Όχι! Ο σπόρος είναι σταθερός σε θερμοκρασία δωματίου για 18 μήνες. Το γυάλινο μπουκάλι που μπαίνει το προστατεύει επίσης.