«Ο Πύργος στο τέλος του χρόνου», της Έιμι Σπαρκς.  – Βιβλιοθήκη Κορίτσι και Βιβλιοαγόρι

«Ο Πύργος στο τέλος του χρόνου», της Έιμι Σπαρκς. – Βιβλιοθήκη Κορίτσι και Βιβλιοαγόρι

Oktober 31, 2022 0 Von admin

Ειναι εδω! Το δεύτερο μέρος της εξαιρετικά αστείας και υπέροχα μαγικής σειράς που ξεκίνησε με το „The House at the Edge of Magic“.

Η Nine και οι φίλοι της έσπασαν την κατάρα στο υπέροχο, μαγικό τους Σπίτι και είναι ελεύθεροι να ταξιδέψουν στους κόσμους για άλλη μια φορά! Πρώτη τους στάση: The Wizarding Hopscotch Championships.

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: το Σώμα είναι νευρικό για τα ταξίδια – και παθαίνει τον λόξυγκα! Αναπηδώντας από κόσμο σε κόσμο με κάθε „HIC!“, τελικά προσγειώνονται στα πρωταθλήματα, μόνο για τον Flabberghast να έχει ένα ατυχές παιχνίδι με το τετράγωνο νούμερο επτά και να βρεθεί αντιμέτωπος με τον τρομερό Πύργο στο Τέλος του Χρόνου.

Αλλά ίσως εδώ μπορέσουν να μάθουν πώς να θεραπεύσουν τον λόξυγγα του House και η Nine να ανακαλύψει τελικά ποιος της άφησε το αγαπημένο της μουσικό κουτί και ποια είναι πραγματικά…


Μόλις άνοιξα το μπροστινό κάλυμμα, ρουφήθηκα αμέσως πίσω στο χαοτικό, μαγικό χάος της ζωής των κατοίκων του The House at the Edge of Magic. Σκελετοί σε ντουλάπες, ένα σπίτι με λόξυγκα και τηγανίτες με κόκαλα είναι το λιγότερο από τα προβλήματα του Nine καθώς ο Flabberghast στρέφει το βλέμμα του στο πρωτάθλημα Wizarding Hopscotch.

Ήταν υπέροχο να μπορέσουμε να ξαναδούμε τις ζωές των Nine, Spoon, Flabberghast και Eric (του τρολ). Οι αναγνώστες θα μάθουν σύντομα ότι είναι το Flabberghast. Είναι πολύ μεγάλος μάγος που ισχυρίζεται ότι είναι, ο Έρικ έχει μια χρυσή καρδιά και ο Εννιά δεν μπορεί να μην έχει φαγούρα στα δάχτυλά του όταν περιβάλλεται από ένα πλήθος μαγισσών και μάγων με κάθε λογής ενδιαφέροντα πράγματα κρυμμένα στις τσέπες τους!

Το επίπεδο κινδύνου ανεβαίνει αρκετά, καθώς ο Flabberghast αναγκάζεται να περιηγηθεί σε ένα φλεγόμενο πλέγμα hopscotch και τα πολλά μαγικά του εμπόδια, εάν θέλει να έχει την ευκαιρία να φτάσει στον πύργο στο τέλος του χρόνου και να πάρει την απάντηση στην ερώτησή του. Για καλή του τύχη, ο Nine και οι άλλοι οικιακά ωτοστόπ είναι εκεί για να τον ενθαρρύνουν όταν το χρειάζεται περισσότερο…

Φανταστική διασκέδαση για αναγνώστες ηλικίας 8+.

Κορίτσι της βιβλιοθήκης.

*Ευχαριστώ πολύ την Walker Books που με προσκάλεσε να συμμετάσχω σε αυτήν την περιήγηση στο blog*