Ένα φρέσκο ​​νέο look για τον εορτασμό των βραβείων στις 7 Δεκεμβρίου

Ένα φρέσκο ​​νέο look για τον εορτασμό των βραβείων στις 7 Δεκεμβρίου

Januar 23, 2023 0 Von admin

Ένα φρέσκο ​​νέο look για τον εορτασμό των βραβείων στις 7 Δεκεμβρίου

ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η νέα μορφή για το Εορτασμός βραβείων IPO Education Foundation δίνει στους επισκέπτες περισσότερες ευκαιρίες δικτύωσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου από τις 6-10 μ.μ. ET στο Εθνικό Μουσείο Κτιρίων και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δεξίωση καλωσορίσματος, τελετή απονομής βραβείων και δεξίωση δείπνου μετά την τελετή. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης μετά την τελετή, διάφοροι σταθμοί φαγητού και μπαρ θα δημιουργηθούν γύρω από το δωμάτιο για να επιτρέψουν στους επισκέπτες να μετακινηθούν και να γνωρίσουν νέα άτομα ή να συναντήσουν παλιούς φίλους.

Αγοράστε εισιτήριο ή χορηγία τραπεζιού σήμερα! Κάθε επίπεδο χορηγού έχει πρόσβαση για εσάς και τους καλεσμένους σας σε αυτό το κορυφαίο γεγονός. Μη χάσετε την ευκαιρία σας – ο χώρος είναι περιορισμένος. Επίσκεψη IPOEF.org Για περισσότερες πληροφορίες.

Η IPO ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ APAA

Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ασιατικής Πρακτικής της IPO (APC) ROBERT SIMINSKI (Harness IP) συμμετείχε πρόσφατα στη συνεδρίαση του συμβουλίου σύνδεσης των δικηγόρων ασιατικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στο Busan της Κορέας, για λογαριασμό της IPO. Στο γεύμα του Προέδρου της APAA, παρείχε παρατηρήσεις στον Ηγετικό Σύμβουλο του Συνδέσμου, υποδεικνύοντας ότι η IPO θεωρεί την Ασία μια ολοένα και πιο σημαντική περιοχή για την πνευματική ιδιοκτησία και την οικονομική ανάπτυξη και περιγράφοντας τις διεθνείς δραστηριότητες της IPO, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διευκολύνονται από την APC για την υποστήριξη αποτελεσματικών, οικονομικά προσιτών και Ισορροπημένα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην περιοχή της Ασίας. Σημείωσε ότι η IPO προσβλέπει σε περαιτέρω ευκαιρίες για συνεργασία με την APAA και ενθάρρυνε τα μέλη της APAA να εξετάσουν το ενδεχόμενο συμμετοχής στην Ετήσια Συνέλευση IPO του 2023.